Elfogták a tiszalöki családot megkéselő férfit

Otthonában találták meg a 32 éves körözött férfit, aki néhány napja megkéselte egy tiszalöki család négy tagját.

MN
2017. 07. 17. 5:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több ember sérelmére elkövetett emberölési kísérlet miatt kell felelnie annak a tiszalöki lakosnak, aki a gyanú szerint július 12-én tervszerűen próbált lemészárolni egy helyi családot.

A gyanúsított egy nyitott ablakon jutott be a sértettek házába, majd megkéselte a 37 éves anyát és 13 éves fiát, valamint 15 és 18 éves lányait, és csak a szerencsén múlt, hogy végül senkit sem sikerült megölnie.

A férfi ezután négy napig bujkált a rendőrök elől, vasárnap végül mégis lakóhelyén fogták el – kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását, olvasható a Police.hu-n.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.