Kislányokat molesztált a táborban egy tanár

A férfi ellen vádat emelt a Komlói Járási Ügyészség.

MN
2017. 07. 17. 7:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vádat emelt a Komlói Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki az általa szervezett táborban kislányokat molesztált – közölte az ügyészség.

A tájékoztatás szerint a pedagógus végzettségű férfi több éven keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekek számára. A férfi a 2014. majd a 2015. évben rendezett táborokban ismerkedett meg a későbbi sértettekkel, egy 11, illetve egy 12 éves kislánnyal. Rájuk különös figyelmet fordított, velük rendszeresen a többi táborozótól eltérően többet foglalkozott.

A férfi ezen táborozások alkalmával rendszeresen aludt egy-egy sátorban a kiskorú táborozókkal. Ezen alkalmakkor, mikor a többiek elaludtak, a férfi a kiválasztott lányok mellé feküdt, simogatta őket. Több esetben előfordult, hogy a férfi a lányokat szájon csókolta.

Mivel a kiskorú gyermekek a táborozás alatt a férfi felügyelete alatt álltak, ezért a cselekménye a nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés bűntettének a megállapítására alkalmas, mely bűncselekmény büntetési tétele 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztés.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.