Pécsi trafikrablás: nyomravezetői díjat tűztek ki

Az elkövetőről kamerafelvétel is készült.

MN
2017. 08. 03. 10:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a pécsi trafikrablás ügyében – írja a Police.hu.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik – és információit az eljárás során ismerteti –, melyek segítségével az illető azonosítható, és bűnösségével kapcsolatban a gyanú megalapozottá válik. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz, a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

A rendőrség tájékoztatása szerint szerdán 22 óra körül Pécsett, az Esztergár Lajos úton lévő dohányboltba ment be maszkban egy személy, majd kezében lőfegyvert vagy annak utánzatát tartva követelte az eladótól a napi bevételt. Miután megkapta, távozott a helyszínről. Az eladó nem sérült meg.

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas férfi. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék maszkot, sötétkék kapucnis pulóvert és sötétszürke melegítőnadrágot viselt.

Az elkövetőről kamerafelvétel készült, ezt a rendőrség közzétette honlapján. Azt még vizsgálják, hogy van-e összefüggés a mostani eset és a június 7-én, valamint a július 18-án elkövetett rablások között.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.