Villamosmegállóba rohant egy autó a Nagykörúton

A balesetben két gyalogos könnyebben sérült.

MN
2017. 08. 29. 12:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 4-es 6-os villamos Wesselényi utcai megállójába rohant egy személyautó kedd délután Budapesten, miután egy másik autóval összeütközött. Ennek következtében a peronra felhajtó autó két gyalogost elgázolt, akik szerencsére csak könnyebben sérültek meg – közölte a BKV.

Korábban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése alapján azt írtuk, hogy villamos és autó ütközött össze, de cikkünk megjelenését követően a BKV arról tájékoztatott, hogy a villamos és az autó közvetlenül nem ütközött egymással, de a megállóhely tábla a megállóhelyen várakozó villamosnak dőlt, amelyet megrongált. 

Az esettel kapcsolatban további vizsgálat van folyamatban.

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

A Nyugati tér felé a Nagykörúton csak egy sávban haladhat a forgalom.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán azt írja, a 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedik az Oktogon és a Blaha Lujza tér megállóhelyek között.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.