Autója tankjában próbált kábítószert csempészni egy férfi Hegyeshalomnál

A rejtekhelyen hat kilogramm amfetamint, valamint ötezer mdma-tablettát találtak.

MN
2017. 10. 24. 4:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Autója tankjában próbált meg Hollandiából Magyarországra csempészni több tízmillió forint értékű kábítószert egy férfi – írja a Police.

A rendőrség tájékoztatása szerint vasárnap a délutáni órákban Hegyeshalomnál ellenőrzés alá vontak egy negyvenhét éves magyar állampolgárt. A nyomozók a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek segítségével vizsgálták át a járművét, és az üzemanyagtartályban kialakított rejtekhelyen hat kilogramm amfetamint, valamint ötezer MDMA tablettát találtak. A rendőrök a kábítószert lefoglalták, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 37,5 millió forint.

A nyomozók a férfit az előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szakértők bevonásával folytatja le a nyomozást a gyanúsítottal szemben. Kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják a nyomozást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.