Halálos adag kábítószert adott be barátjának egy budapesti férfi

S. Endre rendszeresen injekciózta 45 éves ismerősét.

MN
2017. 10. 03. 6:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gondatlanságból elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt folytattak eljárást S. Endre ellen, aki egy barátja nyakába – annak kérésére – injekciós tűvel pszichoaktív anyagok elegyét fecskendezte. A 45 éves férfi rosszul lett és meghalt – írja a Police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a budapesti nyomozók befejezték a nyomozást, és vádemelési javaslattal küldték tovább az iratokat az illetékes ügyészségnek.

A nyomozás adatai szerint S. Endre és barátja 2016. szeptember 18-án délben egy VIII. kerületi lakásban kábítószert fogyasztottak, amikor a fiatalabbik férfi többszöri adagban fecskendezett pszichoaktív anyagot a másik férfi nyakába, aki perceken belül rosszul lett és meghalt. S. Endre ekkor elmenekült a lakásból, a rendőrök nem messze, egy szintén VIII. kerületi lakásban fogták el. A 34 éves budapesti férfit előállították, őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás során kiderült, hogy S. Endre rendszeresen injekciózta a 45 éves férfit, aki olyan állapotban volt, hogy nem tudta beadni magának a szert.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.