Holttestet találtak Budapesten

Az áldozat nyakán a hírek szerint külsérelmi nyomok voltak.

MN
2017. 10. 03. 7:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy holttestet találtak a rendőrök hétfőn éjszaka a XVIII. kerületben, az Üllői út és a Margó Tivadar utca sarkán – írja a Hírpress. Információi szerint az áldozat nyakán külsérelmi nyomok voltak, egyelőre vizsgálják, hogy összefüggésben vannak-e a halálesettel. A Bors úgy tudja, egy ötvenes évei elején járó férfi holttestét találták meg, a halál oka azonban jelenleg nem ismeretes.

Megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot azzal kapcsolatban, hogy meg tudják-e erősíteni a hírt, valamint milyen további információik vannak az esettel kapcsolatban. Amint választ kapunk, frissítjük a cikket. 

Megkeresésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy hétfőn 21 óra 45 perc körül egy férfi holttestet találtak a XVIII. kerület Margó Tivadar utca 1. szám előtt. A helyszíni szemle alapján és a rendelkezésre álló adatok szerint idegenkezűség vagy bűncselekmény gyanúja nem merült fel, így a rendőrség közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja az eset körülményeit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.