Kamionok balesete miatt Pusztavacsnál lezárták az M5-öst

Lezárták az érintett útszakaszt az M5-ös autópálya Kecskemét felé vezető oldalán.

MTI
2017. 10. 03. 11:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három kamion karambolozott kedden az M5-ös autópálya Kecskemét felé vezető oldalán, a mentés idejére az útszakaszt lezárták. A balesetben az egyik kamionsofőr meghalt. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a baleset Pusztavacs körzetében, az autópálya 61-es kilométerénél történt, az ütközés következtében a három kamionból az egyik a szalagkorlátnak ütközött.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az egyik sofőr beszorult a fülkébe, őt feszítővágó segítségével mentették ki. Csámpai Attila később azt közölte, hogy a kimentett sofőr életét a mentők többszöri újraélesztés után sem tudták megmenteni, a járművezető meghalt. Az Útinform.hu információi szerint az egyik kamion keresztbe fordult, és elzárja az autópálya sávjait, ezért a Szeged felé haladó forgalmat leállították. Kerülni az örkényi csomóponton keresztül, az 5-ös úton lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.