Négy jármű karambolozott az Erzsébet hídon

A mentők két embert vizsgálnak. Torlódásra kell számítani.

MN
2017. 10. 03. 5:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három személyautó és egy mikrobusz ütközött össze kedd reggel az Erzsébet híd közepén, a mikrobusz az oldalára borult – tájékoztatta az MTI-t a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté közölte: az összeroncsolódott járművek a híd középső négy sávját elfoglalják, ezért lépésben, csak a két buszsávban halad a forgalom. A mentők két embert vizsgálnak, a helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig torlódásra kell számítani a hídon.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) honlapján azt írja: a balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, és megkezdték a műszaki mentést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.