Számítógépet vitt el fizetés nélkül a képen látható férfi

Notebookot lopott, azonosításához a lakosság segítségét kéri a rendőrség.

MN
2017. 10. 03. 7:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyöngyösi rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást. A férfi a nyomozás eddigi adatai alapján 2017. szeptember 17-én 11 óra 30 perc körül a gyöngyösi, Vásár utcai áruházból eltulajdonított egy notebookot.

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval bír, jelentkezzen személyesen a gyöngyösi rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést az ingyen hívható 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.