Ausztriában fogták el a csengelei lövöldözés gyanúsítottját

Az osztrák rendőrség Cobra különleges egysége csapott le az 52 éves férfira.

MN
2017. 12. 07. 13:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az osztrák rendőrség Cobra különleges egysége elfogott egy 52 éves férfit, Bad Ischlben, a kedden történt Csongrád megyei lövöldözéssel összefüggésben – tudta meg a Hír TV Riasztás című műsora.

Az M5-ös autópálya csengelei pihenőhelyénél történt leszámolás során egy 39 éves férfi azonnal életét vesztette, mellette ülő kollégáját jelenleg is a szegedi kórház intenzív osztályán ápolják. A most elfogott férfit a kórházban ápolt áldozat is azonosította egy fénykép alapján.

Az otthonában tartott házkutatás során pedig megtalálták a támadáshoz használt fegyvert, és az akkor viselt ruhákat is. Előzetes letartóztatásba helyezték.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.