Kamera előtt szexelt diákjával a kadarkúti tanárnő

Egy kamasz fiú vette mobilon, ahogy barátja aktust folytat a harmincas nővel, a rendőrség is nyomoz az ügyben.

MN
2017. 12. 08. 7:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Botrányos tanár-diák viszonyról ír a Sonline, a lap szerint egy 30 év feletti kadarkúti tanárnő 15 éves diákját csábította el, együttlétüket pedig egy harmadik fiú is felvette mobiltelefonjával.

A lap értesülései szerint a diák már március óta intim viszonyt tartott fent tanárával, a leleplező videó pedig egy házban készült; az azonban nem tisztázott, hogyan került oda a másik fiú, és hogy ő is részt vett-e a tiltott együttlétekben.

A lap otthonában próbálta felkeresni a pedagógust, de nem találták meg; állítólag már nem is tanít, mióta az ügy nyilvánosságra került. Kadarkúton sokan hallottak a tanár-diák légyottokról, és általános felháborodást váltottak ki a történtek.

A Sonline a rendőrségnél is érdeklődött, szerették volna megtudni, hogy történt-e más szexuális cselekmény is 14-16 éves fiúkkal, valóban lefoglalt-e a rendőrség bizonyítékokat, képfelvételeket, és milyen jogcímen intézkedtek.

Kérdéseikre rövid választ küldött a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Bakó Zsuzsanna sajtóreferens azt felelte, hogy az említett ügyben a Kaposvári Rendőrkapitányság valóban folytat eljárást, azonban a többi kérdésre a nyomozás érdekeire hivatkozva megtagadták a válaszadást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.