Bordélyház üzemelt az osztrák–magyar határ mellett

A night clubban a pultnál lehetett extra szolgáltatást kérni, a lányok a befizetett összeg felét kapták meg.

MN
2018. 01. 19. 13:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Prostitúció elősegítése miatt emelt vádat a kőszegi ügyészség egy férfivel szemben, aki a hatóság szerint 2015 februárjától tavaly áprilisig bordélyházat üzemeltetett egy – a vádiratban meg nem nevezett – Vas megyei városban, nem messze az osztrák–magyar határtól.

A férfi egy kft. tulajdonosaként éttermet és bárt működtetett, a bár pedig nem mellékesen night clubként is nyitva tartott; a vendégek a pultnál szóltak és fizettek, ha táncnál többet is akartak az ott dolgozó nőktől.

A „szolgáltatás” díja fél órára 80 euró, egy órára 100 euró (vagyis 30 ezer forint) volt, a prostituáltak pedig a tarifaként befizetett összeg felét kapták meg a tulajtól. A Kőszegi Járási Ügyészség szabadságvesztés kiszabását kérte az ügyben eljáró bíróságtól.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.