Boxerrel fenyegetőző nőt keresnek a kőbányai rendőrök

A rendőrség körözést adott ki a káromkodó, busz oldalát is ütő harmincas ismeretlen ellen.

MN
2018. 01. 18. 18:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Garázdaság miatt köröz egy ismeretlen nőt a BRFK, megtalálásához pedig a lakosság segítségét is kéri: egy harmincas éveiben járó, jól öltözött nő még december 15-én este intett le egy 168E jelzésű buszt Kőbányán, a Téglavető utcában.

Hogy mi vezetett a közte és a buszsofőr között kirobbant nem tudni, de a káromkodó nő váratlanul egy boxert rántott elő táskájából, azzal fenyegette meg a jármű vezetőjét, majd leszállás után ököllel ütött egyet a busz oldalába.

A garázdasággal gyanúsított ismeretlenről kamerafelvétel készült, a rendőrség ennek alapján körözi most az agresszív nőt.

A kőbányai kapitányság kéri, hogy aki a videón látható személyt felismeri, tud hollétéről vagy a bűncselekmény részleteiről, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.