Családi ház udvarán lövöldözött egy mátranováki férfi

A testvére felszólította, hogy fejezze be, de a gyanúsított megfenyegette őt.

MN
2018. 01. 12. 9:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtök délután egy nő bejelentést tett a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központjába arról, hogy a sógora egy fegyverrel több lövést adott le mátranováki családi házuk udvarán – írja a Police.hu.

A rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, 24 éves helyi lakost, aki a rendőrök felszólítására a nála lévő eszközt átadta.

A jelenlegi adatok alapján a férfi a bejelentés előtt az engedély nélkül tartott gázriasztópisztollyal a bejelentő családi házának udvarán több alkalommal a levegőbe lőtt. A hazaérkező testvére felszólította, hogy fejezze be, mire a 24 éves férfi megfenyegette. A bűncselekmény következtében nem sérült meg senki.

A férfit a rendőrök a bátonyterenyei kapitányságon előállították, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.