Drogdílert lepleztek le a rendőrök Békásmegyeren

Egy fogyasztót is elfogtak a III. kerületi háznál.

MN
2018. 01. 12. 6:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tetten értek egy drogdílert Békásmegyeren. A budapesti rendőrök egy fogyasztót is elfogtak, aki éppen egy III. kerületi ház kerítésénél vette át a férfitól a kábítószert – írja a Police.hu.

A rendőrök szerdán reggel jelentek meg egy békásmegyeri háznál, mert a tudomásukra jutott, hogy az 50 éves budapesti K. András kábítószert árul otthonában. Amikor a rendőrök odaértek, egy férfi is leparkolt a háznál, és a kerítésnél K. Andrástól átvett egy csomagot, majd elhajtott. A férfi után mentek és pár utcával arrébb igazoltatták. A nyomozók átvizsgálták az autóját, amiben 0,7 gramm, alufóliába csomagolt kokaint és 0,9 gramm heroint találtak.

K. Andrást a nyomozók a lakása előtt fogták el, majd a házkutatáskor Vito, a kábítószer-kereső kutya segítségével 90 gramm kokaint, 40 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, valamint csaknem százezer forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A rendőrök a fogyasztót kábítószer-birtoklás miatt, K. Andrást pedig kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.