Fényes nappal rugdostak le egy 15 éves lányt a buszról Budapesten

Csoportos garázdaság miatt nyomoz a rendőrség.

MN
2018. 01. 19. 10:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négyen támadtak egy fiatal lányra a 85E jelzésű fővárosi autóbuszon, a bántalmazást pedig egy megállóban folytatták, miután lerúgták az áldozatot a járműről – írja a 24.hu.

A portálnak egy olvasója számolt be arról, hogy lánya 2018. január 9-én 14 óra 59 perc körül szállt fel a 85E-s buszra. 

A Kada utcai megállónál felszállt három 16 és 20 év közötti nő, valamint egy 10-12 év körüli fiú, akik a busz elindulása után indokolatlanul, előzmények nélkül lökdösni kezdték a lány évfolyamtársát. „A lányom megkérte őket, hogy fejezzék be. Ekkor hangosan szidalmazni kezdték, valamint több alkalommal arcon ütötték” – fogalmazott. Mint mondta, a buszon senki, még a sofőr sem segített. 

Mint mondta, a lányt az Újhegyi sétány megállónál az egyik támadó szabályosan lerúgta a buszról. A bántalmazás ezt követően folytatódott, majd az elkövetők elhagyták a helyszínt. A látlelet szerint a fiatal lány arcának bal oldalán zúzódások és hámsérülések keletkeztek, a szeme környéke belilult és feldagadt – teszi hozzá a portál.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága a 24.hu megkeresésére közölte, hogy az ügyben csoportos garázdaság bűntett miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.