Gázolással ért véget a kiszorítóverseny Miskolcon

A két kakaskodó sofőr addig küzdött, amíg egyikük el nem ütött egy zebrán átkelő nőt.

MN
2018. 01. 18. 14:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanújával indult eljárás két 34 éves, miskolci férfi ellen, mert tavaly nyáron autós üldözés során közlekedési balesetet okoztak.

A két sofőr a miskolci Andrássy utcán keveredett közlekedési konfliktusba: egyikük a pirosnál állt, amikor későbbi ellenfele autójával mögé ért.

Amikor a lámpa zöldre váltott, a hátul várakozó autós előzni próbált, de forgalmi okból nem jött össze – a két sofőr viszont harcolni kezdett: a megengedett sebességet túllépve próbálták kiszorítani egymást az útról.

A kakaskodásnak aztán baleset vetett véget, a sofőrök egyike ugyanis a zebrán ütött el egy nőt, aki súlyosan megsérült.

A gázoló ellenfele ezt látva az egyirányú utcában tolatva, segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt.

Az ügyben indított nyomozást a miskolci rendőrkapitányság a napokban zárta le, és vádemelési javaslatot tett az illetékes ügyészségnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.