Két vekni marihuánát foglaltak le a rendőrök

Két félkilós kenyérbe rejtette egy ajkai férfi a 318 gramm kábítószert.

MN
2018. 01. 16. 18:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két félkilós kenyérbe rejtette egy ajkai férfi egy budapesti dílertől azt a marihuánát, melyet lakóhelyén és annak környékén adott volna tovább. A békásmegyeri rendőrök mindkét férfit elfogták, az ajkai lakosnál 318 gramm marihuánát találtak a két kenyérbe rejtve – írja a Police.hu.

A békásmegyeri járőrök 2018. január 14-én délután Budapest III. kerületében, a Jós utcában igazoltattak egy férfit, aki a rendőrök láttán lehajtott fejjel gyorsabban kezdett el sétálni. A rendőrök a 23 éves ajkai B. Dávid ruhájának és csomagjának átvizsgálásakor két mérleget, több mint százezer forint készpénzt találtak a kábítószer mellett. A kenyér végét levágták és a belsejét kiszedték, hogy bele tudják tenni a celofánba csomagolt kábítószert. B. Dávid a gyanú szerint azért vette a marihuánát, hogy azt Ajkán és környékén árulja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói másnap hajnalban békásmegyeri lakásán elfogták a 35 éves budapesti H. Róbertet, akitől B. Dávid korábban a marihuánát vette. A rendőrök a házkutatáskor további 24,4 gramm kábítószergyanús anyagot és hetvenezer forintot foglaltak le.

A rendőrök a két férfit – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.