Lapáttal, késsel esett haragosának apa és fia

Kocsma előtt késelték félholtra a kiskunhalasi áldozatot, az apa és a fiú támadása is halálos lehetett volna.

MN
2018. 01. 10. 13:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölési kísérlettel gyanúsítja a rendőrség azt a két kiskunhalasi lakost, aki a hatósági közlés szerint október elsején a helyi kiskunhalasi presszó előtt bántalmazott egy harmadik személyt.

A két gyanúsított, az 51 éves apa és fiatalkorú fia brutálisan megverték és megszúrták haragosukat:

az apa késsel hasba döfte a 44 éves férfit, míg a fiú egy ásóval próbálta fejbe csapni a sértettet – támadásuk külön-külön is halálos lehetett volna,

de a késszúrás bizonyult súlyosabbnak, az áldozatot csak az időben megkapott orvosi ellátás mentette meg. Az apát már a verekedés estéjén őrizetbe vették, a fia viszont megpróbálta elrejteni a fegyverként használt ásót.

Ez sem segített rajta, 2018. január 9-én ugyanis egy kihallgatás során őt is meggyanúsították a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon. A fiatalkorú gyanúsított szintén  őrizetbe került, a nyomozók pedig kérik előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.