Leszúrtak egy 23 éves férfit Angyalföldön

A hasonló korú elkövetőt elfogta a rendőrség.

MN
2018. 01. 13. 13:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombat délután egy óra körül érkezett bejelentés egy XIII. kerületi kórházból a Budapesti Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központjába azzal, hogy egy férfit szúrt sérülésekkel vittek be ismerősei a kórházba, sérülései pedig olyan súlyosak voltak, hogy életét vesztette – írja a Police.

A nyomozók megállapították, hogy a férfit a XIII. kerületben a Kámfor utca és a Nővér utca kereszteződésében szúrták meg. Később a nyomozók azonosították az elkövetőt, és 13.40-kor a lakásában el is fogták. A 23 éves, budapesti A. Mártont előállították, és emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfivel szemben – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.