Levágta az újszülött fejét, őrizetben a pásztói csecsemőgyilkos

A 34 éves nő a napokban szülte meg gyermekét, majd megölte.

MN
2018. 01. 10. 5:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 34 éves pásztói nőt, aki a napokban szülte meg gyermekét, majd megölte az újszülöttet – közölte az MTI-vel szerdán a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nágel Tamás felidézte, hogy hétfőn este állampolgári bejelentés érkezett a főkapitányságra, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg – a hírek szerint a csecsemő fejét.

Az ügyben nyomozást indítottak, majd rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, 34 éves helyi lakost – tette hozzá.

Nágel Tamás tájékoztatása szerint a jelenlegi adatok, valamint az igazságügyi orvos szakértői vélemény alapján a nő a napokban szülte meg gyermekét, majd megölte.

A nőt őrizetbe vették, és kérték előzetes letartóztatását.

A Bors Online úgy tudja, hogy a csecsemő édesanyja, H. Mónika vágta le a baba fejét, majd az újszülött koponyáját átvitte a kisváros túloldalára, ahol a konténerek közé dobta. A gyilkosság után nem sokkal egy kutya találta meg a csecsemő maradványát, és hazavitte a gazdájának. A férfi először nem sejtette, mit is tett elé a kutyája, ezért felvette a földről. A látvány sokkolta, és mint mondta, a feleségével együtt soha nem lesznek arra képesek, hogy elfelejtsék a torzót. A férfi szerint a fej véres volt, és látszott rajta az is, hogy a vágás friss.

A bulvárlap szerint a csecsemő egy helybéli, háromgyermekes családanya negyedik babája volt. H. Mónika azonban eltitkolta terhességét a családja elől. Ez nem volt nehéz, hisz molettebb testalkatú, ezért nem is tűnt fel senkinek, hogy várandós.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.