Megvan a rákoskeresztúri gyilkosság feltételezett elkövetője

Múlt héten ugyanabban az utcában történt ugyancsak szerelemféltésből gyilkosság.

MN
2018. 01. 13. 7:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogták a rákoskeresztúri gyilkosság feltételezett elkövetőjét – közölte honlapján a rendőrség szombat hajnalban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) előző este kapott bejelentést arról, hogy Budapest XVII. kerületében egy Újlak utcai lakóházban ismeretlen tettes megölt egy nőt. Az áldozat 19 éves volt a tájékoztatás szerint. A feltételezett elkövetőt még péntek éjjel elfogták a rendőrök.

Hír TV arról számolt be, hogy egy helyi ügyekkel foglalkozó Facebook-csoportban azt feltételezik, hogy a férfi szerelemféltésből ölt. Ugyanilyen okból történt gyilkosság ugyanebben az utcában a múlt héten, amely ügynek végül három halálos áldozata is lett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.