Mint a filmeken: felvétel készült a pozsonyi óraratolvajokról

Egy BMW-vel hajtottak az ékszerész kirakatába, majd kalapáccsal törték össze a vitrineket.

MN
2018. 01. 10. 14:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Merész betörést hajtottak végre még hétfő hajnalban Pozsonyban. Az ismeretlen tolvajok – akik legalább négyen lehettek – egy BMW 530d típusú autóval belehajtottak az óraüzlet ajtajába, hogy beszakadjon a biztonsági rács, majd bemásztak a boltba, és kalapáccsal törték össze a vitrineket, hogy hozzáférjenek a drága órákhoz. 

A rendőrség közölte, a tolvajok – akik feltehetően balkániak vagy oroszok – 888 ezer euró, vagyis mintegy 275 millió forintnyi kárt okoztak. A hatóságok a lakosság segítségét kérték, ezért közzétették a biztonsági kamerák felvételeit. A tolvajok ugyan maszkot viseltek, de egyikük egyszer felhúzta, így láthatóvá vált az arca (a felvételen 0:36-nál látható).

(Forrás: Új Szó)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.