Szökött foglyot keres a rendőrség

A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

MN
2018. 01. 05. 13:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fogolyszökés miatt keresi a rendőrség Kiss Sándort, aki csütörtök kora reggel a lakhelyelhagyási tilalom helyéül kijelölt Budapest közigazgatási területét elhagyta, és ismeretlen helyre távozott – írja honlapján a rendőrség.

Mivel a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, elrendelték a körözését.

Kiss Sándor 46 éves, körülbelül 180 centiméter magas, zömök testalkatú. A hátán, valamint a bal és a jobb karján, illetve a mellkasán és a jobb füle felett tetoválás van. Szökésekor kék farmernadrágot és sötét, prémes kapucnis kabátot viselt.

A XV. kerületi rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri Kiss Sándort, névtelensége megőrzése mellett hívja a Telefontanú ingyenes 06-80/555-111-es zöldszámát, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.