Több kilométeres a dugó az M1-esen Hegyeshalomnál

A várakozási idő körülbelül két óra.

MN
2018. 01. 07. 10:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelentősen megnövekedett forgalom miatt hét kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelőnél Ausztria felé vasárnap délelőtt – tájékoztatta az MTI-t a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Füves Tamás elmondta, hogy a várakozási idő hozzávetőleg két óra. Hozzátette, hogy az 1-es úti, miklóshalmi (nickelsdorfi) határátlépési pontnál is forgalomlassulásra kell számítani.

A rendőrség arra kéri a sofőröket, hogy az ausztriai belépéshez válasszák a soproni, a kópházi vagy a fertődi határátkelőket, indulás előtt pedig a rendőrség honlapjának határinformációs oldalán tájékozódjanak a várakozási időről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.