Újlak utcai gyilkosság: felhívta szüleit tette után a gyanúsított

A 17 éves fiú hazáig kísérte az áldozatot.

MN
2018. 01. 17. 9:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hazáig kísérte a 19 éves lányt az a 17 éves fiú, akit azzal gyanúsítanak, hogy aztán brutálisan megölte a nőt – írja az Index.

A portál a Zsaru magazin cikke alapján közölte, hogy a fiú és a lány korábban egy pár volt, és a fiatal férfi nem tudta feldolgozni, hogy elhagyta a lány.

A lap szerint a tragikus napon az Örs vezér téren találkoztak, ahol együtt vártak a buszra, majd hazafelé tartottak. A lap úgy tudja, hogy ugyanazzal a járművel utaztak, majd ugyanannál a megállónál szálltak le. Ezután beültek egy kifőzdébe, majd a lány lakása felé indultak.

A Zsaru magazin azt írja, a rendőrségnek egy házbéli lakó tett bejelentést arról, hogy a ház 6. és 7. emelete között egy erősen vérző lány fekszik. A lakó arról is beszámolt, hogy korábban kiabálást hallott, mire kikiabált, hogy fejezzék be, ezt követően pedig hirtelen csend támadt.

Amikor a bejelentő ismét kinézett, már csak a földön fekvő nőt látta, és nem sokkal később a nő a helyszínen meghalt. A mellette szétszóródott táskájából az iratok is előkerültek, innen megtudhatták a nyomozók, hogy a nőnek az Újlak utcai házban volt lakása.

A lap szerint a 17 éves fiú korábban is zaklatta a lányt, miután szakítottak. A rendőrök felkeresték a gyanúsítottat a XVII. kerületi otthonában, ahova nem sokkal előtte érkezett haza. A szülők közölték a rendőrökkel, hogy a fiuk felhívta őket telefonon, és elmondta, hogy megszúrta a lányt, és öngyilkosságra készült. Ezután „céltalanul rótta az utcákat”, míg a szülők megtalálták és hazavitték, és éppen a rendőrségre indultak, amikor a rendőrök megérkeztek. A fiú azt vallotta, hogy eldobta a kést, de nem tudta megmondani, hova. A kést a Borsó utcában találták meg.

A gyilkosság ugyanabban a XVII. kerületi, rákoskeresztúri Újlak utcában történt, ahol január 7-én egy férfi lőfegyverrel meggyilkolta volt párját a nő gyermekének szeme láttára, valamint végzett a fiatal nő új udvarlójával is, később pedig öngyilkos lett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.