Újszülött testrészét találták meg Pásztón

Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

MN
2018. 01. 09. 16:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn 20 óra 30 perckor állampolgári bejelentés érkezett a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg – írja a Police.hu.

Az elsődleges nyomozati cselekményeket és az adatgyűjtést a hatóság megkezdte. Az eset körülményeit emberölés bűntett gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

A Blikk kérdésére válaszolva Pásztó polgármestere, Dömsödi Gábor azt mondta, hétfő este óta valóban hatalmas erőkkel dolgoznak a rendőrök. A Bors azt írja, a testrész egy fej volt, amit egy kutya talált meg. Információik szerint a rendőrség elfogta az újszülött édesanyját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.