Vádat emelhetnek a kislányát forró vízzel kínzó apa ellen

A kiskunmajsai férfi perceken át 60 fokos vízzel forrázta a kétéves gyereket, a lánya bele is halhatott volna a kínzásba.

MN
2018. 01. 12. 12:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölési kísérlettel gyanúsítja a rendőrség a 38 éves férfit, aki 2017. január 22-én a hajnali órákban kegyetlenül megkínozta kétéves kislányát.

A férfi a rendőrség szerint ismeretlen okból – lapinformációk szerint azért, hogy így büntesse a feleségét – a fürdőszobába vitte a gyereket, és hosszú percekig 60 fokos vízpermet alá tartotta a testét, azzal sem törődve, hogy a gyermek láthatóan szenved.

Később aztán kihívta a mentőket: a forrázásban az áldozat az orvosi szakvélemény alapján csaknem ötvenszázalékos, másodfokú égési sérüléseket szenvedett – a Velvet úgy tudja, hogy szinte bele is halt a hő- és a sokkhatásba, a kiérkező orvosnak újra kellett élesztenie a zuhanytálcában fekvő kislányt.

A gyanúsítottat ugyanakkor csak tavaly május elején vették őrizetbe.

Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, az illetékes bíróság döntése alapján pedig 2017. május 5-től előzetes letartóztatását tölti.

A rendőrség a napokban lezárta az ügyben folytatott nyomozást, és vádemelési javaslatot tett a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.