Megkéselte munkatársát, majd kiesett az ablakon és meghalt egy férfi Győrben

Verekedésbe torkollt egy munkahelyi vita az E.ON-nál. A megkéselt férfin életmentő műtétet hajtottak végre.

MN
2018. 02. 08. 11:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Munkahelyi verekedésben halt meg egy férfi Győrben – írja a Police.hu.

A rendőrségre csütörtök reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy üzem telephelyén verekedés történt, amelynek során egy férfit késsel megszúrtak. 

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 43 és egy 54 éves férfi összeverekedett, a dulakodás során az 54 éves férfi egy késsel megszúrta vitapartnerét, utána azonban – eddig tisztázatlan körülmények között – kiesett az iroda ablakán és életét vesztette. 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Az E.ON tájékoztatása szerint a cég győri telephelyén történt az eset két munkatársuk között

Az áramszolgáltató minden segítséget megad a részletes hatósági kivizsgálásához. További információt a vizsgálat végéig nem közölnek. A vállalat a közleményben együttérzéséről biztosította az érintett családtagokat.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI-t arról tájékoztatta, hogy hat órán át tartó életmentő műtéten esett át a 43 éves férfi, aki jelenleg is életveszélyes állapotban van, az intenzíven ápolják.

Nyolc késszúrás érte, amelyek a tüdejét, a szívét és a mellkasi nagyereket roncsolták – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.