Nőnapon rabolt női öltözőből kilenc mobiltelefont, keresi a rendőrség

Az ismeretlen személy körülbelül 165-170 centiméter magas, normál testalkatú, rövid hajú.

MN
2018. 03. 27. 9:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mobiltelefon-tolvajt keres a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, az állampolgárok segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához. Az ismeretlen elkövető 2018. március 8-án délután egy váci sportcsarnok női öltözőjéből kilenc mobiltelefont tulajdonított el.

Az ismeretlen személy körülbelül 165-170 centiméter magas, normál testalkatú, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű melegítő felsőt és szürke oldalzsebes nadrágot viselt. A bűncselekmény feltételezett elkövetőjéről egy kamera felvételt készített.

A Váci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon (Vác, Zrínyi Miklós utca 7. szám) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, vagy bejelentést tehet az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.