Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 2., csütörtök, Ottó napja
HÍR TV – Csörte:Társadalmi kísérlet, ami Amerikában történik.

Címke: Borkai-ügy

12 cikk 1/2 oldal

Borkai-ügy: minden út Gyurcsányékhoz vezet

A gyanú szerint Póczik József korábbi DK-s politikus zsarolhatta az ominózus felvételeken szereplőket. Az ördög ügyvédje blog egyik adminisztrátora egy szombathelyi baloldalhoz köthető személy, Horváth Csaba

Borkai-ügy: Kezd tisztázódni egy lényeges kérdés

A botrányt kirobbantó „ördög ügyvédjének” közösségi médiás hirdetéseit ugyanaz finanszírozta, mint a választási kampányban a szombathelyi Balázsy Pétert gyalázó, lejárató oldalét – írja a Pesti Srácok.

Borkai-ügy: vizsgálják az Audi-földeket is

Az „ördög ügyvédje” néven ismertté vált, a jelek szerint egy ellenzéki párthoz köthető többtagú csoportnak a Borkai Zsolt-féle szexvideón kívül más bizonyítéka nincs a volt politikusra vonatkozóan.

Plusz-mínusz: A Borkai-hatás valószínüleg végigsöpört az egész országon

A Hír TV Plusz-mínusz című műsorában egy klasszikus újságírói vitát láthatnak arról, hogy a sajtónak mennyiben fáj, mennyiben érintett a politikacsinálás szerepében az önkormányzati választások tükrében. A műsor vendégei, Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …