Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: Kormányinfó

161 cikk 1/17 oldal

Brüsszel megint a migrációt erőlteti

Gulyás Gergely szerint olyan eredmény eléréséért küzdenek a magyar kormánypártok a május 26-i európai parlamenti választáson, amellyel leváltható lesz a bevándorláspárti brüsszeli vezetés.

Júliustól él az akcióterv

Gulyás Gergely kifejtette: az uniós országok közül ma Magyarország fordítja költségvetésének legnagyobb hányadát családtámogatásra.

Felújítani is lehet a falusi csokkal

Meglévő ingatlan vásárlására, bővítésére és felújítására is felhasználható lesz a kistelepüléseken az új lakásra igényelhető akár tízmillió forint vissza nem térítendő támogatás.

A baloldali koalíciót segíti Timmermans

A szocialisták és a szélsőjobb közti összefogást kívánja személyével hitelesíteni Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke magyarországi látogatásával — jelentette ki Gulyás Gergely.
161 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.