Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 15., péntek, Albert, Lipót napja

Címke: Kormányinfó

20 cikk 1/2 oldal

Gulyás Gergely: Nincs új, zöld, baloldali politikai elit

– A kormány együttműködésre törekszik a főváros új vezetésével, azonban a Fővárosi Közgyűlés az első ülésén újra pozícióba emelte azokat, akik 2010 előtt azt tönkretették – fogalmazott a miniszter.

A szavazók ítélnek október 13-án

Gulyás Gergely szerint az ellenzéknek a kispesti hangfelvétel kapcsán tett reakciója egyenes folytatása annak, ami a Karácsony Gergely nevével fémjelzett felvételen hallható.

Új férőhelyek lesznek a hajléktalanoknak

Az éjjeli aluljáró-lezárást a köztisztaság és az emberhez méltó életkörülmények biztosításának erkölcsi követelményével indokolta a Miniszterelnökség vezetője.

Uniós elismerés Magyarországnak

Az uniós biztosi tisztségek elosztását értékelve a kormány megállapította, hogy fontos, nagy jelentőségű területet kapott Magyarország – tájékoztatott Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón.

Európa nincs jó állapotban

A Kormányinfón szó volt a 2020-as költségvetésről, a július 1-jén bevezetett családvédelmi intézkedésekről valamint Magyarország környezetvédelmi vállalásairól is.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …