Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: Kormányinfó

168 cikk 1/17 oldal

Uniós elismerés Magyarországnak

Az uniós biztosi tisztségek elosztását értékelve a kormány megállapította, hogy fontos, nagy jelentőségű területet kapott Magyarország – tájékoztatott Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón.

Európa nincs jó állapotban

A Kormányinfón szó volt a 2020-as költségvetésről, a július 1-jén bevezetett családvédelmi intézkedésekről valamint Magyarország környezetvédelmi vállalásairól is.

A néppárt szorul a Fidesz segítségére

A Fidesz addig marad az Európai Néppártban, amíg segítségére tud lenni a pártcsaládnak, hogy képes legyen megőrizni a saját értékeit – hangsúlyozta a Kormányinfón Gulyás Gergely.

Brüsszel megint a migrációt erőlteti

Gulyás Gergely szerint olyan eredmény eléréséért küzdenek a magyar kormánypártok a május 26-i európai parlamenti választáson, amellyel leváltható lesz a bevándorláspárti brüsszeli vezetés.
168 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.