Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 5., péntek, Fatime napja
HÍR TV – Publi Cafe:Káoszt szítva verik meg Trumpot

Címke: terc

6 cikk 1/1 oldal

Terc: Demográfiai krízis kontra túlnépesedés

Mi vár a magát humanistának valló, de valójában önfelszámoló társadalmakra? Mennyiben tükrözi a demográfiai helyzet egy adott civilizáció életerejét, élni akarását?

Terc: A kényszerített örökbefogadás a gyermekkereskedelem legális formájává vált

A Hír TV Terc című műsorában egy valóban döbbenetes és elhallgatott téma – a kényszerített örökbefogadás – került napirendre. Nyugat-Európa több országában mondvacsinált indokokkal vesznek el gyermekeket szüleiktől, és adnak nem egyszer azonos nemű pároknak. Az adásban Földi-Kovács Andrea vendége volt Kelemen István, Ausztriában élő édesapa, és Varga-Bíró Tamás, a Demokrata publicistája.

Az oktatásba integrálná a genderpropagandát az UNESCO

A WHO az UNESCO és az UNICEF által ajánlott nemzetközi szexuális felvilágosító programok nagyon veszélyesek: nem pusztán 0-4 éves korig tanítanának a gyermekeknek maszturbációt, hanem a tizenkét éves gyermekeknek olyan szexuális jogokat propagálnának, amely nem egyezik az ENSZ egyezményes nyelvezetével. A programpontok az abortuszt is támogatják, a gyermekeket pedig arra bíztatják, hogy a megszerzett információkat a szülők előtt tartsák titokban. Az UNESCO Átfogó Szexuális Nevelés Programjáról Frivaldszky Edit, az Emberi Méltóság Központ igazgatója és Dr. Bangó Márta, a Teenstar Szexuálpedagógiai Program tanfolyamvezetője beszélt a Hír TV Terc című műsorában.

Nagyon erős keresztényellenesség van Franciaországban

„Jelenleg a legnagyobb veszély, ami a Notre-Dame-ot fenyegeti, hogy korunk lelkületét kifejező módon fogják felújítani” – hangzott el Czopf Áron újságírótól. Almássy Ferenc francia-magyar újságíró arra hívta fel a figyelmet, hogy 2018-ban átlagban napi három templomot támadtak meg Franciaországban és ez a szám folyamatosan növekszik. A Hír TV Terc című műsorában Földi-Kovács Andrea és vendégei arról is beszéltek mi tehet a franciaországi keresztényellenességről?
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …