Új MagSafe töltőt hozhat a jövő az iPhone-tulajok számára

Az Apple rendezvénye előtt derült ki, hogy az FCC egy frissített MagSafe töltőt hitelesített az iPhone-okhoz – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 09. 10. 9:18
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Apple szeptember 14-én mutatja be az új iPhone 13 szériás mobilokat, a 9to5Mac a napokban pedig felfedezte, hogy a vállalat új MagSafe töltőjét nemrég hitelesítette az FCC. Az új modell száma A2548, a jelenlegié A2140.

A szakértők szerint előfordul, hogy az Apple úgy dob piacra frissített kiegészítőket, hogy igazából nincs sok változtatás. 

Van azonban egy jegyzet, amely szerint nyolc iPhone-nal tesztelték az új töltőt: a négy meglévő iPhone 12 modellel és a négy új iPhone 13 készülékkel.

Bár a hivatalos dokumentumokból nem derül ki, hogy az új MagSafe töltő mit tud, de a pletykák szerint nagyobb töltőtekercs kerül bele a hőtermelés csökkentése érdekében, továbbá erősebb mágneseket is emlegetnek.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.