Jobb kamerákat kaphatnak az összehajtható mobilok

Több érdekesség is kiszivárgott a Galaxy Z Fold 4 és Galaxy Z Flip 4 modellekről – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 11. 23. 12:27
null
Samsung Galaxy Z Flip Fotó: Karlis Dambrans
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem titok, hogy a Samsung már dolgozik a következő generációs összehajtható mobiljain, a Galaxy Z Fold 4-en és a Galaxy Z Flip 4-en. Ezekről futott be pár érdekesség dél-koreai forrásokon keresztül. 

A jól értesültek azt állítják, hogy a Galaxy Z Fold 4-en ezúttal 

mindkét szelfikamera képernyő alá lesz építve, és jobb minőséget garantál majd.

Ezenfelül a hátlapi kamerák is fejlődnek, bár erről sincsenek még konkrétumok. Megújul továbbá a készülék zsanérja, ennek köszönhetően pedig könnyebbé válik a készülék, miközben jobban ellenáll majd a pornak és a víznek. Az akkumulátor kapacitása állítólag nem igazán változik, és a megjelenés is 1 évvel követi majd az elődöt – írja az Origó.

A Galaxy Z Flip 4-ből állítólag több prototípus is készült, van, amelyikben képernyő alatti szelfikamera van, a másikban nincs. A rejtett szelfikamerát és a felújított zsanért itt még csak fontolgatják, de a víz- és porállóság itt is javul majd. A külső kijelző mérete és az akku kapacitása állítólag nem változik. Ez a modell a Galaxy Z Fold 4-gyel egyszerre jelenik majd meg, 2022 második felében. Addig persze gyakorlatilag bármi változhat.

Borítókép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.