Limitált szériás Xbox Series X-et árul a Gucci

Az elvártnak megfelelően giccses és méregdrága a luxuskonzol – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 11. 14. 12:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem újdonság a luxus divatmárkák játékpiacon való mozgolódása, az elmúlt években a Gucci különösen aktívnak bizonyult ezen a téren, többek közt a Roblox és a VRChat termékekhez is készített már tartalmakat. Most a vállalat ennél nagyobb projektbe vágott, november 17-től egyes boltjaiban és a webshopjában limitált szériás, száz darabban gyártott Xbox Series X konzolt fog árulni.

A szokásos csomagolása helyett az Xbox egy minden bizonnyal nagyon drága hordtáskában kerül majd a vevőkhöz, a külső borítására felkerült a márka jól felismerhető mintázata, továbbá a két tartozék gamepad is a vállalat színeiben pompázó festést kapott.

A luxuskonzol tízezer dollárba, nettó 3,2 millió forintba kerül.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Tízezer dollárba kerül a limitált szériás Xbox Series X játékkonzol (Fotó: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.