Az új okoságy még a horkolásra is reagál

Még a CES-en debütált a Sleep Number 360 okoságy, ami magától változik, ha horkolást észlel – írja az Origó.

Forrás: ORIGO.HU2022. 01. 10. 8:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sleep Number még a CES-en mutatta be a Sleep Number 360 névre keresztelt okoságyat, amely képes érzékelni bizonyos egészségügyi problémákat, az alvási apnoe mellett egyéb tényezőket, és a horkolást is. Az ágy testre szabható, többek között igazodik a testhőmérséklethez, mert képes hűteni és fűteni is mind a két oldala.

Amikor pedig horkolást érzékel, automatikusan megemeli a fejrészt, hogy a légutak jobban kinyíljanak, és könnyebb legyen a légzés. Ezen felül úgy állítható az ágy, hogy segítsen a gerincnek és a véráramlásnak is.

Az ágy magassága is csökkenthető a kiszálláshoz, sérüléskor vagy terhesség esetén lehet ez hasznos. Az ágy az adatokat mobilos appra továbbítja, és az alvás hosszát, minőségét is figyeli. 2023-ban válik majd elérhetővé, 1099 dollártól. Beépített töltők és hangulatfények is lesznek hozzá külön.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.