Érintés nélkül vezérelhető az okos csaptelep

Hangutasításokkal még az igényelt víz mennyisége és hőfoka is szabályozható – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2022. 01. 08. 9:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

High-tech csaptelepet mutatott be a CES-en a magasabb árkategóriájú fürdőszobai és konyhai kiegészítők tervezésére szakosodott MOEN. Az egyesült államokbeli gyártó céltudatosan elnevezett Smart Faucet with Motion Control terméke teljesen érintés nélkül vezérelhető, a szenzora előtt elvégzett kézmozdulatokkal kinyitható és elzárható, kiválasztható a hideg vagy a meleg víz folyatása.

A MOEN csaptelepéhez tartozó mobilappban testre szabhatók a csap vezérlésére használni kívánt kézgesztusok, a meleg víz kérése esetén beállítható a preferált vízhőmérséklet, továbbá a csapból kifolyt víz mennyiségét is nyomon követhetik a használók.

Egyelőre nem világos, hogy mikor és mennyiért kerül piacra a többféle stílusban is elérhetővé váló csaptelep.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels) 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.