Kivételes megjelenésű számítógépházat terveztek

Nyitogatja a háromszögű előlapi paneleit, ha nagyobb légáramra van szükség – írja az Origó.

Forrás: ORIGO.HU2022. 01. 07. 11:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újító szándékú és különösen divatos számítógépházzal állt elő a gamer asztali számítógépeiről ismert CyberPowerPC, a Kinetic modellje a házon átmenő hűtési légáram mennyiségének vezérlése érdekében nyitogatni és csukogatni tudja az előlapján lévő takarólemezeket.

A házat természetesen nem zárták le teljesen a mérnökök, a motorizáltan vezérelhető takarólemezei mögött bújó ventilátorok mindig képesek levegőt beszívni a ház eleje felől, a burkolati elemek nyitogatása csak akkor kezdődik meg, ha elkezd felszökni bent a hőmérséklet. 

 

Esztétikailag szintén nem hétköznapi az előlap kinézete, bár természetesen szubjektív megítélés kérdése, hogy kinek mennyire tetszik, a modern Deus Exek rajongói jó eséllyel szimpatikusnak találják.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Kinetic számítógépház önmagában nem lesz megvásárolható, csak a CyberPowerPC egyes gyárilag készre szerelt konfigurációhoz lesz választható a közeljövőtől kezdve.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Képernyőfelvétel (Fotó: YouTube.com/CyberPowerPC)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.