Nyolc év után a vécéből került elő a telefon

Az Egyesült Államokban a mobilok egyik gyakori váratlan halálokát a vécébe ejtés jelenti, a Verizon Wireless szolgáltató által 2015-ben elvégzett felmérés szerint az amerikaiak 90 százaléka használja vécézés közben is a telefonját – olvasható az Origo.hu oldalán.

Forrás: Origo.hu2022. 02. 28. 11:13
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most ennek kapcsán meghökkentő történet fut köröket a közösségi médiában, nyolc év után került elő egy nő iPhone-ja az aktívan használt vécéjéből – derül ki a cikkből.

A Maryland államban élő Becki Beckmann facebook-bejegyzése szerint még 2014 halloweenjén tűnt el rejtélyes körülmények között az iPhone-ja, a sikertelen keresését követően vett magának egy másikat, a készülék ellopásának gyanúja nem merült fel. Az ügy egészen mostanáig megoldatlan volt, de nemrégiben mondhatni fülest kapott: a vécé lehúzásakor ütődő jellegű hangokat hallott, amelyet a férjével elsőként a ház kifogásolható építési minőségének tulajdonítottak.

Egy idő után a férjének elege lett a problémából, és felfokozott érzelmi állapotban nekiesett a vécépumpával a helyzet megoldásának. Kemény munkája eredményeként nagy meglepetésére egyszer csak feltűnt a lefolyórészben a feleségének nyolc éve eltűnt mobilja, feltehetően a csésze belső csövének első kanyarában akadt el valahogy annak idején.

Rejtély, hogy eddig miért nem okozott feltűnő problémát.

Borítókép: Nyolc év után került elő a rejtélyesen eltűnt iPhone (Fotó: Becki Beckmann/Facebook)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.