Gyors akkumerülést okozhat az iOS 15.4

Nincs nyilvánvaló oka a telepítése után kezdődött helyzetnek – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: Origo.hu2022. 03. 20. 14:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napokban elérhetővé váltak az Apple eszközeire a legújabb rendszerfrissítések, ezek erősen moderált mennyiségű újdonság mellett javarészt funkcionális és biztonsági javításokat hoztak. Az összes közül az iOS 15.4 bizonyult talán a legérdekesebbnek, mivel az iPhone 12 és iPhone 13 mobilokon már maszkviselés közben is lehetővé teszi a Face ID arcfelismeréses feloldást.

Sajnos valami kissé félresikerülhetett az iPhone-ok frissítésében, az iOS 15.4 telepítését követően gyűlni kezdtek a drámaian rosszabb akkus üzemidőt felhozó panaszok. Konkrét példaként egy ügyfél szerint korábban napokat elment egy töltéssel az iPhone 13 Pro Maxa, most pedig fél nap alatt leesik 50 százalékra a töltöttség. A hiba nem csak a legújabb generációs készülékek gazdáit bosszantja, az iPhone 11 is biztosan érintett.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.