Újabb összehajtható mobillal készül a koreai nagyvállalat

A Samsung korábbi szabadalmai alapján mindenfelé hajtogatható mobilra, esetleg feltekerhető képernyőre is tippelhetnénk.

Forrás: Sonline.hu–Mediaworks2022. 03. 28. 18:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelentések szerint a Samsung az idei bemutatóra egy harmadik összehajtható mobillal is készül, újabb széria jön – olvasható a Mediaworks megyei lapjainak Digitália rovatában.

A Samsung eddig két összehajtható mobillal alkotott két szériát. A Galaxy Z Fold és a Galaxy Z Flip egyaránt siker lett, az összehajtható eszközök kategóriáját messze ez a két modell uralja.

A jelentések szerint azonban egy harmadik sorozattal is újíthat a kategóriában a gyártó. A Galaxy Club úgy értesült, hogy a B4, Q4 és N4 kódnevek alatt készít új összehajtható mobilokat az idei évre a Samsung. Mivel a Galaxy Z Flip 3 a B3, a Galaxy Z Fold 3 pedig a Q3 volt korábban, nem nehéz kitalálni, hogy kettő ezeknek az utódja lesz, amíg az N4 egy teljesen új készülék.

A kiszivárgott információk szerint ebből az N4-ből nem gyártanak majd olyan sokat, mint a másik kettőből. A Samsung korábbi szabadalmai alapján mindenfelé hajtogatható mobilra, esetleg feltekerhető képernyőre is tippelhetnénk.

Jóval valószínűbb azonban, hogy vállalhatóbb, kiforrottabb megoldásban gondolkoznak, és az N4 például egy Galaxy Note-vonalat idéző, de összehajtható megoldás lesz.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.