Ingyenessé válik a The Sims 4

Viszont az évek során kiadott kiegészítői mind fizetősek maradnak.

Forrás: Origo2022. 09. 16. 11:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keveset lehetett hallani az elmúlt években az egykoron gigantikus sikerjátéknak számított The Sims széria háza tájáról, részben ezért is okozott óriási meglepetést az Electronic Arts (EA) semmiből jött bejelentése, hogy 2022. október 28-tól minden platformon ingyen játszhatóvá teszi – írja az Origó.

Jelen esetben nem arról van szó, hogy free-to-play modellre állítaná át az Electronic Arts a terméket, klasszikus értelemben véve lesz ingyen az alapjáték. 

Ettől függetlenül nyilvánvalóan nem felebaráti szeretetből döntött a mostani lépés mellett a kiadó, az elmúlt nyolc évben 57 darab (!) fizetős tartalmi kiegészítőt tett hozzá elérhetővé, ezek fizetősek maradnak.

Az alapjáték ingyenessé tételével minden bizonnyal új játékosokat kíván toborozni az EA, melynek reményei szerint nem sajnálják majd a pénzt az 5–40 euró között bármennyibe kerülő kiegészítőkre.

 

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.