időjárás 5°C Vilma 2022. december 5.
logo

Két év garanciával adják a felújított okostelefonokat a fekete pénteken

Forrás: FEOL.HU
2022.11.13. 18:14 2022.11.13. 18:56
Két év garanciával adják a felújított okostelefonokat a fekete pénteken

Még olcsóbbak lesznek három napig és dupla garanciát kapnak a felújított mobilok a fekete pénteki kínálatban - olvasható a Fejér megyei hírportál, a FEOL cikkében.

A Rejoy.hu, a felújított mobilkészülékek nemrég elindított piactere november 17. és 20. között tartja első magyarországi black fridayét, amelynek időtartama alatt a vállalat nemcsak kedvezőbb árakat, hanem a szokásosnál kétszer hosszabb, 24 hónapos garanciát is kínál a piactéren vásárolt felújított készülékekhez. A cég ezzel a szokatlan kampányajánlattal szeretne minél több magyar vásárlót meggyőzni arról, hogy

az olcsó felújított telefonok vásárlása tökéletes választás lehet.

A WEEE Forum e-hulladék iparági szövetség becslései szerint idén nagyjából 5,3 milliárd mobiltelefon kerül ki a használatból, és ezeknek csupán kis hányadát ártalmatlanítják megfelelően. Ennek oka, hogy a mobiltelefonok a szervezet szerint 4. helyen állnak a fogyasztók által leggyakrabban felhalmozott kis elektronikai termékek között, főként azért, mert tulajdonosaik jelentős része (46 százalék) úgy gondolja, hogy a jövőben még használhatja őket, és csak egy kis részük (15 százalék) tervezi eladni vagy elajándékozni őket.

Ezen szeretne változtatni a portál, a használt okostelefonok online adásvételére specializálódott startup, a Flip Technologies (amelynek befektetői között van az eMAG Ventures is) által üzemeltetett magyarországi piactér.

Az online piactér a kampány alatt értékesített telefonokra a normál időszaknál kétszer hosszabb garanciát vállal azon felül, hogy kedvezményes árakon kínálja a legnépszerűbb okostelefonokat.

A több mint 130 ezer vásárláson alapuló értékesítési statisztika szerint 2022-ben a portálon keresztül eladott okostelefonok 75 százaléka iPhone és Samsung okostelefon volt.

Az online piactér szakértői minden egyes mobiltelefont ellenőriznek, kitisztítanak, és ha szükséges, javítanak. A készülékek mindegyikét új papírdobozban szállítják, vadonatúj adatkábellel együtt – olvasható a Fejér megyei hírportál, a FEOL cikkében.

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.