A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Két év garanciával adják a felújított okostelefonokat a fekete pénteken

Még olcsóbbak lesznek három napig és dupla garanciát kapnak a felújított mobilok a fekete pénteki kínálatban - olvasható a Fejér megyei hírportál, a FEOL cikkében.

Forrás: FEOL.HU2022. 11. 13. 18:14
Forrás: PIXABAY
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Rejoy.hu, a felújított mobilkészülékek nemrég elindított piactere november 17. és 20. között tartja első magyarországi black fridayét, amelynek időtartama alatt a vállalat nemcsak kedvezőbb árakat, hanem a szokásosnál kétszer hosszabb, 24 hónapos garanciát is kínál a piactéren vásárolt felújított készülékekhez. A cég ezzel a szokatlan kampányajánlattal szeretne minél több magyar vásárlót meggyőzni arról, hogy

az olcsó felújított telefonok vásárlása tökéletes választás lehet.

A WEEE Forum e-hulladék iparági szövetség becslései szerint idén nagyjából 5,3 milliárd mobiltelefon kerül ki a használatból, és ezeknek csupán kis hányadát ártalmatlanítják megfelelően. Ennek oka, hogy a mobiltelefonok a szervezet szerint 4. helyen állnak a fogyasztók által leggyakrabban felhalmozott kis elektronikai termékek között, főként azért, mert tulajdonosaik jelentős része (46 százalék) úgy gondolja, hogy a jövőben még használhatja őket, és csak egy kis részük (15 százalék) tervezi eladni vagy elajándékozni őket.

Ezen szeretne változtatni a portál, a használt okostelefonok online adásvételére specializálódott startup, a Flip Technologies (amelynek befektetői között van az eMAG Ventures is) által üzemeltetett magyarországi piactér.

Az online piactér a kampány alatt értékesített telefonokra a normál időszaknál kétszer hosszabb garanciát vállal azon felül, hogy kedvezményes árakon kínálja a legnépszerűbb okostelefonokat.

A több mint 130 ezer vásárláson alapuló értékesítési statisztika szerint 2022-ben a portálon keresztül eladott okostelefonok 75 százaléka iPhone és Samsung okostelefon volt.

Az online piactér szakértői minden egyes mobiltelefont ellenőriznek, kitisztítanak, és ha szükséges, javítanak. A készülékek mindegyikét új papírdobozban szállítják, vadonatúj adatkábellel együtt – olvasható a Fejér megyei hírportál, a FEOL cikkében.

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.