Komplett objektívet tett a mobilra a kínai telefongyártó

Sokak álma vált valóra, miután telefonjuk a cserélhető objektíves fényképezőgépek képességeivel is rendelkezhet.

Forrás: Feol.hu2022. 11. 04. 13:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A cég bemutatta koncepciótelefonját, a 12S Ultra Conceptet, amely elhozza a cserélhető objektívet a Xiaomi eddigi legimpozánsabb mobiljára – írja a Fejér megyei hírportál, a feol.hu

Természetesen a 12S turbózásáról van szó: a méretes kameraegyüttes a mobil hátlap majdnem teljes szélességét elfoglalja.

Ennek a készüléknek a mutatványát vitte tovább a végletekig a Weibo közösségi portálon most bedobott Ultra Concept: a készülékre szabványosan illeszthetőek a Leica M sorozatú cserélhető objektívei. A holmi vélhetően a Sony IMX989 1 hüvelykes szenzorát használja.

Nem ez az első okostelefon, amelyre cserélhető objektívek illeszthetők. 

A Motorola Hasselblad-tanúsítvánnyal rendelkező „True Zoom”-ja például már 2016-ban mágnesesen rögzíthető kamerafedelet kínált a Moto Z-hez.

 

A teljes cikket ITT olvashatja tovább. 

Borítókép: Képernyőkép (Fotó: YouTube)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.