időjárás °C Melinda , Vivien 2022. december 2.
logo

Komplett objektívet tett a mobilra a kínai telefongyártó

Forrás: Feol.hu
2022.11.04. 13:54 2022.11.04. 14:45
Komplett objektívet tett a mobilra a kínai telefongyártó

A cég bemutatta koncepciótelefonját, a 12S Ultra Conceptet, amely elhozza a cserélhető objektívet a Xiaomi eddigi legimpozánsabb mobiljára – írja a Fejér megyei hírportál, a feol.hu

Természetesen a 12S turbózásáról van szó: a méretes kameraegyüttes a mobil hátlap majdnem teljes szélességét elfoglalja.

Ennek a készüléknek a mutatványát vitte tovább a végletekig a Weibo közösségi portálon most bedobott Ultra Concept: a készülékre szabványosan illeszthetőek a Leica M sorozatú cserélhető objektívei. A holmi vélhetően a Sony IMX989 1 hüvelykes szenzorát használja.

Nem ez az első okostelefon, amelyre cserélhető objektívek illeszthetők. 

A Motorola Hasselblad-tanúsítvánnyal rendelkező „True Zoom”-ja például már 2016-ban mágnesesen rögzíthető kamerafedelet kínált a Moto Z-hez.

 

A teljes cikket ITT olvashatja tovább. 

Borítókép: Képernyőkép (Fotó: YouTube)

Csaknem másfél milliárd okostelefon kelt el tavaly

A két évvel ezelőtti nagy visszaesés után tavaly nőttek az okostelefon-értékesítések világszerte. Az öt piacvezető cég tovább növelte piaci részesedését az összes többi piaci szereplő kárára.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.