Új okoskijelzővel készülhet a kínai gyártó

A jelentések szerint 10 hüvelykes lehet a Xiaomi következő okoskijelzőre, de kevés róla a konkrétum egyelőre.

Forrás: Origo.hu2022. 04. 06. 12:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bluetooth SIG nemrég egy olyan tanúsítványt adott ki, amely alapján a Xiaomi egy 10 hüvelykes okoskijelző piacra dobására készül. A Bluetooth 5.0-képes eszközről konkrétumok sajnos nem igazán derültek ki a képernyő méretén túl – olvasható az origo.hu cikkében.

A spekulációk szerint hangasszisztenst is támogat majd az (okos)otthonokba szánt eszköz, továbbá az érintőkijelző a gesztusvezérlést is kezelheti majd.

A Xiaominak számos okoskijelzője volt már a múltban, ezek egyike a Mi Smart Clock is. Ez Európába is eljutott, de a Xiaomi termékek, és így az okoskijelzők zöme sajnos csak a kínai piacon elérhető. Így az sem tiszta egyelőre, hogy az új okosképernyő kapható-e lesz Európában, esetleg külső kereskedők hoznák be a régióba.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.