Túl drágának bizonyult az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus

Az idén ősszel érkező iPhone 15 és iPhone 15 Plus készülékek érdemben olcsóbban kerülhetnek piacra a jelenleg kapható elődeiknél.

Munkatársunktól
Forrás: Origo.hu2023. 01. 02. 16:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Túl drágának bizonyult az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus.

Szokatlan módon árcsökkentésre készülhet az Apple, egy megbízható informátornak köszönhetően kiderült, hogy az idén ősszel érkező iPhone 15 és iPhone 15 Plus készülékek érdemben olcsóbban kerülhetnek piacra a jelenleg kapható elődeiknél.

A dél-koreai forrás szerint ennek oka, hogy a jelenleg kapható elődeik a vártnál messze rosszabbul fogynak, még az Apple sem képes ennyire drágán eladni a telefonjait. 

A mobilokat nem érdemes megvásárolni, hiszen az iPhone 14 érdemben nem jobb a 200 dollárral olcsóbban kapható iPhone 13-nál, akinek pedig van 900 dollárja az iPhone 14 Plus modellre, annak valószínűleg nem jelent problémát kiadni még 200 dollárt a rozsdamentes acélkeretet, jobb kijelzőt, továbbá sokkal komolyabb kamerarendszert kínáló iPhone 14 Pro Maxra.

A dél-koreai forrásnak nincsenek információi a lehetséges árvágás mértékéről, de jó eséllyel 100 dollár jellegű árcsökkentésre kell gondolni, így az iPhone 15 potenciálisan 699 dollárba, míg az iPhone 15 Plus 799 dollárba kerülhetne.

Az eredeti cikk Alacsonyabb kezdőáron jöhet az iPhone 15 címmel olvasható az Origó.hu oldalán.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.