Két új játékot is ingyen kaphatunk meg a számítógépünkre

A nyugodt felfedezésre és a nindzsás stratégiára vágyók sem maradnak hoppon.

Forrás: Origo.hu2022. 11. 13. 11:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyugodt felfedezésre és a nindzsás stratégiára vágyók sem maradnak hoppon – olvasható az Origó cikkében.

Két teljesen eltérő termékkel folytatódott a héten az Epic Games Store promóciója, az érdeklődők 2022. november 17. délután 5 óráig az Alba: A Wildlife Adventure és a Shadow Tactics: Blades of the Shogun játékokat adhatják hozzá örökre a felhasználói fiókjaikhoz.

A mobileszközökön óriási sikert aratott, a Monument Valley fejlesztői által készített Alba: A Wildlife Adventure egy viszonylag rövid, felfedezésre fókuszáló alkotás. A fiatal Alba a nagyszülei által lakott szigetre látogatva a helyi vadvilág felfedezésére, majd helyi önkéntesek segítségével a megmentésére indul. A játék minden korosztály számára kellemes kalandnak bizonyulhat.

A másik ingyenjátékát egyszer már kínálta az Epic, azonban akik lemaradtak annak idején a Shadow Tacticsről, azok most újból alkalmat kaptak a beszerzésére.

A Shadow Tactics egy kemény taktikai lopakodójáték, amely Japánban játszódik az Edo-korszakban. Irányítsd a halálosan pontos szakértők csapatát, és osonj az árnyékban az ellenség között. Válaszd ki a taktikádat, és épülj be a hatalmas várak, a havas hegyi monostorok vagy az eldugott erdei táborok lakói közé. Állíts fel csapdákat, mérgezd meg ellenfeleidet vagy kerüld el a küzdelmet az ellenséggel

– áll a hivatalos leírásában.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.