időjárás 4°C Vilma 2022. december 5.
logo

Két új játékot is ingyen kaphatunk meg a számítógépünkre

Forrás: Origo.hu
2022.11.13. 11:39 2022.11.13. 11:45
Két új játékot is ingyen kaphatunk meg a számítógépünkre

A nyugodt felfedezésre és a nindzsás stratégiára vágyók sem maradnak hoppon – olvasható az Origó cikkében.

Két teljesen eltérő termékkel folytatódott a héten az Epic Games Store promóciója, az érdeklődők 2022. november 17. délután 5 óráig az Alba: A Wildlife Adventure és a Shadow Tactics: Blades of the Shogun játékokat adhatják hozzá örökre a felhasználói fiókjaikhoz.

A mobileszközökön óriási sikert aratott, a Monument Valley fejlesztői által készített Alba: A Wildlife Adventure egy viszonylag rövid, felfedezésre fókuszáló alkotás. A fiatal Alba a nagyszülei által lakott szigetre látogatva a helyi vadvilág felfedezésére, majd helyi önkéntesek segítségével a megmentésére indul. A játék minden korosztály számára kellemes kalandnak bizonyulhat.

A másik ingyenjátékát egyszer már kínálta az Epic, azonban akik lemaradtak annak idején a Shadow Tacticsről, azok most újból alkalmat kaptak a beszerzésére.

A Shadow Tactics egy kemény taktikai lopakodójáték, amely Japánban játszódik az Edo-korszakban. Irányítsd a halálosan pontos szakértők csapatát, és osonj az árnyékban az ellenség között. Válaszd ki a taktikádat, és épülj be a hatalmas várak, a havas hegyi monostorok vagy az eldugott erdei táborok lakói közé. Állíts fel csapdákat, mérgezd meg ellenfeleidet vagy kerüld el a küzdelmet az ellenséggel

– áll a hivatalos leírásában.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.