Új intézkedések: egy gombnyomással kizárhatjuk a kéretlen eszközöket

A Netflix már lehetővé teszi, hogy töröljük a fiókunkból azokat az eszközöket, amelyek már kéretlennek nevezhetőek.

Forrás: Origo.hu2022. 11. 20. 10:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Netflix már lehetővé teszi, hogy kirúgjuk a fiókunkból azokat az eszközöket, amelyek már kéretlennek nevezhetőek – olvasható az Origó cikkében.

Nem titok, hogy a Netflix szeretne teljes egészében leszámolni a jelszómegosztással, ettől pedig sok új előfizetést remél. 

Az intézkedések része, hogy már lehetővé teszik azt, hogy kirúgjuk a fiókunkból az egyes eszközöket.

Az Androidra és iOS-re érkezett funkció megmutatja, milyen eszközök használják a fiókot, és ha valaki kéretlen, régi tételt lát, akkor egy nyomással kizárhatja a készüléket. Minderre a fiókbeállítások menüben van lehetőség. Azt még nem lehet tudni, hogy tévére és asztali környezetre mikor válik elérhetővé ez az újítás.

A Netflix persze nem bízza majd a véletlenre és a felhasználókra a munkát, a jelszómegosztásnak így vagy úgy, de véget vet a jövőben, erre már számtalanszor célzott.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.